Dacres me prozivao kad sam bio ozlijeđen, a sad je utihnuo

Hrvatski profesionalni teškaš Alen Babić (30, 6-0-0) krajem zime morao je na operaciju ramena, koje ga je dugo mučilo.

U dvoranu se vratio čim je mogao, boksao samo jednom ruku, a postupno uvodio i druge elemente. Uvjerava da je već spreman za novi meč i da je spomenuta ozljeda stvar prošlosti.

https://www.instagram.com/p/CM2VKAos9Hl/

“Oni su rekli mjeseci, ja sam rekao tjedni. Tako je i bilo. Vaš oporavak ovisi samo o vama, točnije, o vašoj glavi”, napisao je na početku Babić na društvenim mrežama, nastavivši:

“Svako tijelo je jako, napravljeno puno čvršće nego što nam je potrebno. Za ovakav oporavak su mi rekli da je potrebno šest do osam mjeseci, prošlo je nešto manje od tri mjeseca i danas mogu reći kako sam sto posto nazad. Njima je čudo, ali je ovo točno u dan bio plan. Rekao sam da ću biti spreman boriti se 15. svibnja i to sam postigao. Zadnjih dana sam doslovno čekao samo poziv i kartu za London, gdje bih odradio meč na priredbi koju predvodi Joshua Buatsi. Sam Eddie Hearn nije mogao vjerovati da sam već spreman.”

https://www.instagram.com/p/CMsRXO-MkcX/

“Savage” nije imao nikakvih prohtjeva po pitanju protivnika, budući da mu je najvažnije boriti se. Na kraju je jedan boksač ostao bez protivnika, ali protiv njega se hrvatski teškaš ipak neće boriti.

“Tražio sam borbu nebitno protiv koga. Na kraju je neuparen ostao jedini Solomon Dacres, koji će na toj priredbi imati svoj debi u profesionalnom boksu. Prozivao me dok sam bio ozlijeđen i zbog toga sam tražio da ja budem taj koji će ga uvesti u brutalni svijet profesionalnog boksa. Naravno da je odmah utihnuo, što je i za očekivati, jer Englezi imaju velika očekivanja od mladog Dacresa, najmanje što mu treba je pogoditi zid u prvom zavoju. Time sam najavio povratak te očekujem borbu u skorijoj budućnosti. Želim barem tri borbe do kraja godine”, napisao je za kraj naš boksač.

Babić je bio jedan od najvećih zvijezdi Matchroom Boxinga u drugoj polovici prošle godine, upisavši tri nastupa i tri pobjede prekidom. Neki bi ga voljeli vidjeti i u novoosnovanoj “bridger” kategoriji, gdje bi mogao s jednom ili dvije veće pobjede postati kandidat za napad na svjetsku titulu.

Prošli članak

Poništena pobjeda Renana Ferreire protiv Fabricija Werduma!

Sljedeći članak

Gruzijska ninja: Najbolji sam udarač u UFC-u, Dajte mi Hollowaya!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI