Čudesni Ivica Trušček giljotinom završio Akipu za veliku 43. pobjedu! ‘Je*eno smo složni dok je frka’

Foto: Oktagon/Yoututbe/Screenshot

Bilo je tu svega prije meča između Ivice ‘Terrora’ Truščeka (41, 43-39) i Cihada Akipe (27, 6-2), ali je Ivica pokazao tko je bolji u kavezu i ugušio njemačkog borca u drugoj rundi!

Odlično je Ivica radio, ni u jednom trenutku njegova pobjeda nije došla u pitanje. U prvoj je rundi odmah krenuo u rušenje na žici, pritiskao je protivnika uz žicu i bacio par dobrih udaraca, a nakon što ga je srušio skupljao je bodove na parteru i dobro radio sve do zvona.

A u drugoj rundi krenuo je s dva dobra udarca u bradu, a nakon toga je srušio Akipu uz žicu i gradio poziciju sve dok ga nije ‘zaključao u specijalku’ u vidu giljotine. Naljutio se na suca jer mu je govorio da je Cihad bez svijesti, ali nije ga puštao sve do kraja.

– Jebeno smo složni dok je frka, hvala vam svima! Frka je gotova nasreću, nisam je ni htio, ali kad je već bila, dobro je znati da nisi sam. Ispričavam se, nisam napisao komentar ni vidio ga, izbio si mi naočale s glave. Opraštam ti što si me udario, oprosti i ti meni što sam pogriješio, ako sam nekog uvrijedio, ispričavam se, ne mogu vam dati ništa više. Bojao sam se raditi u stojci s Akipom, nisam želio prihvatiti meč u stojci pa sam ga rušio. Hvala mom ‘ocu’ Draženu Forgaču koji je sa mnom svugdje – rekao je Ivica nakon meča pa završio:

– Sudac je sj**ao, rekao sam mu da je gotov, ali kukavica kakav jesam nisam htio pustiti.

Prošli članak

Milidragović nakon hrabre predstave izgubio u Oktagon debiju od mnogo iskusnijeg Čeha

Sljedeći članak

FNC pustio u prodaju ulaznice za spektakl u Ljubljani!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI