‘Croata’ u novoj borbi! Čeka ga još jedan Poljak

KSW

Nakon što je u KSW debiju izgubio od Mateusza Legierskog (24, 7-0), ali ostavio jako dobar dojam, priliku za prvu pobjedu u poljskoj organizaciji imat će Francisco ‘Croata’ Barrio (31, 6-3)! Popularni ‘Panči’ borit će se protiv Bartolomieja Kopere (28, 9-6) koji je do sada tri puta nastupio u KSW-u.

Ovo je svojevrsni meč odluke za spomenutog poljskog borca jer je u prethodne tri borbe izgubio, dok bi ‘Croata’ mogao započeti pobjednički niz u najjačoj europskoj organizaciji slobodne borbe.

Doduše, neki smatraju da je nepravedno izgubio od Lukasza Rajewskog (31, 10-6-1), a sva tri poraza pod paskom KSW-a ima nakon sudačke odluke. Ovo je za ‘Pančija’ puno realniji ispit od prošlog u kojem je prihvatio meč s borcem koji je bio mnogo veći i jači od njega, a sad će nastupiti lakoj kategoriji.

On je prvi hrvatski borac na spomenutoj priredbi, ali to ne znači da ih neće biti još. Priredbu će predvoditi borba Szymona Koleckog (39, 8-1) i Martina Zawade (37, 29-15-1), dogovorena je i borba za titulu perolake kategorije između Salahdinea Parnassea (23, 14-0) i Daniela Torresa (26, 11-4-1).

Prošli članak

UFC pred publikom na Yas Islandu!

Sljedeći članak

'Volio bih ove godine u kavezu vidjeti Natea Diaza'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI