Croata odgovorio Fight Companyju pa rekao što misli o meču protiv Dušana Džakića!

Foto: Marko Andrijašević

Prvak FNC-a u lakoj kategoriji, FranciscoCroata’ Barrio (34, 12-3), na Instagramu je odgovarao obožavateljima na pitanja. Naravno, neizostavno je bilo ono o izjavama članova Fight Companyja kako Vaso Bakočević (34, 43-24-1) nije bio 100 posto fokusiran na meč. Progovorio je također i o mogućem meču sa Dušanom Džakićem (36, 23-11).

– Ne znam ja koji su meč gledali, ali su u krivu. U prvih pet sekundi druge runde me pogodio i odmah sam se ustao kao da ništa nije bilo. To je jedini trenutak kad sam bio malo ugrožen. Dominirao sam cijeli meč taktikom kao što i uvijek radim, ali dobro, oni žive u nekoj iluziji – izjavio je Croata.

Meč s Dušanom Džakićem je veoma izgledna opcija, ali mu Francisco zamjera neke stvari.

– Hoću Džakića jer je bio bezobrazan i sebičan. Pojavio se u kavezu kad nije imao što raditi tamo i gurnuo se unutra da bude viđen kad sam ja pobijedio. I on će biti ugušen – odlučno je najavio Barrio.

Puno je opcija za Panćija u FNC-u i on je trenutno jedan od najtraženijih boraca unutar FNC-ovog roster. Regionalni mečevi su ono što zanima domaću publiku, a ne sumnjamo da će se u idućoj godini i ostvariti neki od njih.

Prošli članak

Stošić otkrio nekoliko opcija za nastavak karijere: Među njima je i - FNC!

Sljedeći članak

Tomislav Sičaja protiv turskog borca: Rasim Pala vraća se u kavez FNC-a

Preporučeno
Total
0
PODIJELI