Odličan start na KSW-u 58: ‘Croata’ slavio jednoglasnom odlukom sudaca!

Nakon poraza od Mateusza Legierskog (24, 7-0) do svoje prve pobjede u KSW-u došao je Francisco ‘Croata’ Barrio (31, 8-2)! Njegov protivnik je i u četvrtom meču zaredom prošao kroz tri runde ‘rata’, a Bartolomiej Kopera (28, 9-7) je i četvrti put izgubio odlukom sudaca!

Uz Dražena Forgača i Sašu Drobca u kutu, ‘Panči’ je u meč ušao uz stihove pjesme Marka Perkovića Thompsona ‘Dolazak Hrvata’.

Oba su borca oprezno ušla u meč, a nakon početkom ispitivanja snaga je uspio ‘Croata’ nakratko biti u dobroj poziciji na kavezu, ali ubrzo su se vratili u centar. Gađao je Kopera jakim low kickovima, ali uspio je ‘Panči’ opet stisnuti uz žicu. Jedan dobar aperkat prošao je Franciscu kroz blok, no uzvratio je Barrio dobrim lijevim krošeom. Uspio se vratiti na žicu, ali do kraja runde više nije bilo opasnije situacije.

Početkom druge runde vidjeli smo otvorenu razmjenu udaraca, a onda je ‘Croata’ ponovno stavio Koperina leđa na kavez i dobrim lijevim koljenom pogodio ga utrbuh. Nakon toga ga je Poljak pokušao uhvatiti u giljotinu, ali to nije bilo opasno. Pokušao je Kopera okretom pobjeći iz spomenute situacije, ali to je rezultiralo ‘Pančijevim’ hvatanjem leđa. Mučio se ‘Croata’ s rušenjem, ali koljenima je nanosio štetu protivniku. Desna noga Kopere primila je dosta udaraca do kraja runde.

Razmahao se Kopera početkom treće runde, ali je slabo pogađao. Dobro mu je odgovarao ‘Croata’, te ga nakon dvije minute ponovno uhvatio u klinč. Atraktivno je prošao i ‘Croatin superman’ punch i polovicom runde opet dobio protivnika na žicu. Uspio se Kopera izvući minutu prije kraja, ali opet je brzo završio na žici i do kraja runde primao udarce koljenom.

Iako je Poljak odmah digao ruku nakon meča, a ‘Panči’ sretno legao nasred kaveza. Nakon par minuta saznali smo najbitnije – jednoglasnom odlukom sudaca slavio je Francisco ‘Croata’ Barrio!

Prošli članak

VLOG² 3 | KSW 58 - SLUŽBENO VAGANJE | Croata, Rakas, Bažant, Zelg, Forgy

Sljedeći članak

Hrabri Bažant izgubio: Nakon tri teške runde, Ruchala izvukao 'armbar'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI