Cro Cop o revanšu Ngannoua i stipe: ‘Miočić to zaslužuje, ali ne znam koliko je pametno…’

Legendarni Mirko ‘Cro Cop’ Filipović priprema Antu Deliju (30, 17-3) za nastup na nadolazećem PFL-u, a osvrnuo se i na meč za vrh teške kategorije UFC-a. Podsjetimo, Francis ‘Predator’ Ngannou (34, 16-3) nokautirao je Stipu Miočića (38, 20-4) i postao prvak ‘kraljevske’ kategorije najjače svjetske MMA organizacije.

– Već nakon Stipinog prvog pokušaja rušenja, kad je ovaj to s lakoćom obranio, Stipe je bio u velikim problemima i nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti – rekao je Mirko na Novu TV.

https://www.instagram.com/p/CM60yWIAixr/

Stipe je jednom obranio pojas od ‘Predatora’, ali drugi put ga je izgubio pa je rezultat 1-1. Trilogija bi trebala biti logično rješenje, ali to je pitanje za Whitea i UFC.

– Pa mislim s obzirom na rezultat njegov – svakako da. Hoće li on tu doći, koliko će to biti marketinški i financijski isplativo UFC-u ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva svakako, svakako da bi trebao dobiti revanš. Sad, da budem iskren, koliko je to pametno – ne znam. Mislim da je Ngannou trenutno sad na vrhuncu svoje karijere i ne vidim baš da ga netko može tako lako skinuti – rekao je Mirko.

Prošli članak

Etlinger podržao djevojku Adrianu: 'Borila se do zadnjeg atoma snage i nije htjela pasti. Ti si moj pobjednik'

Sljedeći članak

Vettori jasan nakon pet pobjeda u nizu: 'Dajte mi Adesanyu!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI