Covington: Edwards je nitko i ništa, a Usman je nazadovao, bit će uskoro nokautiran

Colby Covington (32, 16-2) lik je s kojim nikad nije dosadno. ‘Kaos’, tako mu glasi nadimak, a izaziva ga svakom svojom izjavom. Često voli podbosti druge MMA borce, uglavnom najveće konkurente, a tako je bilo i ovom prilikom.

Leon Edwards (29-18-3) ostao je bez borbe protiv Khamzata Chimaeva (26, 9-0). Potonji je dobio korona virus, koji je ostavio strašne posljedice na organizam i neće se boriti sigurno do lipnja, a čelnik UFC-a Dana White Edwardsu je ponudio borbu s Covingtonom. ‘Kaos’ borbu kategorički odbija.

https://www.instagram.com/p/CH4fwd9BW_r/

– Momci, Edwards nije zaslužio baš ništa. Nisam njegov dobročinitelj – rekao je Covington kolegama sa Submission Radija pa dodatno sve pojasnio:

– Ja sam borac sa samog vrha i borim se protiv najboljih na svijetu. Nije moj problem što se taj momak nije borio dvije godine. Stvarno nemam ništa s tim, bilo je momaka iz Engleske koji su se borili tijekom pandemije, koje nije bilo strah boriti se. Tako da ja neću odraditi dobrotvornu priredbu za tipa koji se nije borio dvije godine. On je nebitan, pobijedio je gomilu propalica i borba protiv njega bila bi dobrotvorna akcija. A ja nisam u tome. Moje mjesto je u šampionskim borbama, na pay-per-viewu – poentirao je.

https://www.instagram.com/p/CJJ-kFlBryz/

Nakon poraza od Kamarua Usmana, koji je doživio krajem 2019. godine, Covington je u 2020. godini odradio jednu borbu, u kojoj je uvjerljivo savladao Tyrona Woodleya. Ipak, poraz od Usmana još ga ‘bode. Prokomentirao je za spomenuti medij borbu pobjedu Usmana protiv Gilberta Burnsa, u kojoj je Nigerijac došao do četvrte obrane pojasa.

– Meni se čini kako je taj tip spreman biti nokautiran u idućoj borbi, a ja želim biti onaj tko će to napraviti. Izgleda kao da mu je brada malo popustita. Burns je prerasli patuljak, borac lake kategorije kojeg su nokautirali borci lake kategorije. Borac je to koji nema apsolutno ništa i onda ga on pogodi, ugrozi i gotovo završi u prvoj rundi? Imaš sreće što je on napravio glupost i legao na tebe pet minuta dok se nisi oporavio. Osim toga, nisam vidio ništa posebno. Vidio sam borca koji je izgledao lošije nego prije. Promijenio je kamp i izgleda kao drugačiji borac, no u lošem smislu. Kao da je prestao napredovati. Izgleda kao tip kojeg sam spreman razotkriti svijetu i pokazati im je što je Colby ‘Kaos’ Covington 2.0 – ispalio je Covington.

Prošli članak

UFC preuzeo brigu oko Chimaeva, povratak tek u lipnju?

Sljedeći članak

Perry se uozbiljio: U kutu mu više neće biti samo cura, bori se protiv Daniela Rodrigueza

Preporučeno
Total
0
PODIJELI