Cormier: Tužno je bilo gledati Miočića nakon prve runde

Ne stišavaju se reakcije nakon što je na UFC-u 260 Francis Ngannou (34, 16-3) pobijedio Stipu Miočića (38, 20-4) i osvojio pojas u teškoj kategoriji.

Daniel Cormier bio je jedan od trojice službenih UFC-ovih komentora spomenute priredbe i imao je što za reći nakon borbe. Ipak se radi o čovjeku koji je s Miočićem odradio trilogiju i na kraju izgubio omjerom 2-1.

Tijekom ovotjedne epizode DC & Helwani showa na ESPN-u, Cormier je izrazio svoje oduševljenje Ngannouovim nastupom, a Miočića mu je bilo žao.

– Ono što mi je kao sportašu i komentatoru bilo jako teško, je trenutak kad je Stipe bio u svom kutu između prve i druge runde. Rekli su mu što mora napraviti i kako mora podići svoju aktivnost, na što je on samo rekao ‘znam’. No, bio je to tužan trenutak. Ja sam se osjećao tužno zbog njega jer sam osjetio kako je on shvatio da će to biti jako teško – ispričao je DC pa pojasnio:

– Mi kao sportaši znamo kad će biti teško. Znam da je on prvak koji nikad neće odustati od izazova i uistinu je on tu drugu rundu pokušao biti aktivniji. Ali, mislim da je shvatio kako će ga podizanje aktivnost baciti u veće probleme, nakon svega što je doživio prvu rundu.

Podsjetimo, Ngannou je u prvoj rundi izdominirao Stipu. Jedva je Miočić preživio Kamerunčeve bombe. Ipak, Predator ga je u drugoj rundi “zaledio”.

– Bilo je teško gledati i bio sam tužan. Djelovao je obeshrabreno, nakon što je srušen te je izgubio prvu rundu. Osim toga, izgubio je tehničku udaračku bitku. Svuda gdje je smatrao da ima prednost, u prvoj je rundi izgubio. Zbog toga je to bilo tako teško gledati – zaključio je DC.

Prošli članak

'The Buddy' konačno potpisao za UFC: 'Dovest ću ih na Anfield'

Sljedeći članak

Stipe od prvaka do prvog izazivača, O'Malley još nije na UFC-ovoj ljestvici bantama

Preporučeno
Total
0
PODIJELI