Cormier rekao da ne zna tko može zaustaviti Prochazku, Rakić mu odgovorio: ‘Znam jednog lika’

Nakon što je Jiri Prochazka (28, 28-3-1) nokautirao bivšeg izazivača za titulu u poluteškoj kategoriji Dominicka Reyesa (31, 12-5), ne stišavaju se razgovori o tome tko bi trebao biti sljedeći izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji.

Dok mnogi guraju upravo Čeha, mjesto je tu zaslužio i Aleksandar ‘Rocket’ Rakić (29, 14-2). Iako bi nekako i logično bilo da UFC upari Rakića i Prochazku za mjesto idućeg izazivača pošto Jan Blachowicz (38, 28-8) brani titulu protiv Glovera Teixeire (41, 23-7) tek u rujnu, tko zna što će se dogoditi.

A sve je prokomentirao i bivši prvak teške i poluteške kategorije Daniel Cormier (42, 22-3-1) koji favorizira ‘češkog Tong Poa’.

Foto: YouTube/Screenshot

– Mislim da je poseban. Pogledajte meč, vidi se da nije bio nimalo umoran. Druga runda obično krene sporije kad u prvoj nabijete takav ritam, a kako vrijeme ide tako ritam više slabi. A Jiri nije usporio. Nakon te prve runde činilo mi se da je samo pitanje vremena kad će Prochazka dohvatiti Reyesa jer Jiri nije ni trepnuo na njegove kontre – objasnio je Cormier u ‘DC & Helwani’ šou pa nastavio:

– Lik je poput lavine, ništa ga neće zaustaviti. Osim ako ga ne nokautirate, a ne znam tko je to u stanju napraviti osim možda prvaka Jana Blachowicza.

https://www.instagram.com/p/COHyUctgn9S/

Na sve je reagirao i Rakić koji je samo kratko odgovorio Cormieru.

– Poznajem jednog lika – napisao je Aleksandar uz ikonicu rakete.

Prošli članak

Joanna razderala kožu na treningu: 'Znači, želite biti borac?'

Sljedeći članak

Pomaknut meč Diaza i 'Rockyja': Bez titule i glavne borbe idu na pet rundi

Preporučeno
Total
0
PODIJELI