Conorov povratak sve dalje, meč protiv Chandlera pod upitnikom: ‘UFC ide na plan B, čak i na plan C’

Foto: YouTube/Screenshot

UFC 303 će se održati u noći sa subote na nedjelju, 31. lipnja na 1. srpnja, a tu je veliku priredbu trebao predvoditi povratnički meč Conora McGregora (35, 22-6) protiv Michaela Chandlera (38, 23-8), ali samo dva tjedna prije priredbe je glavna borba večeri pred otkazivanjem.

Iako je najbolji svjetski MMA novinar Ariel Helwani početkom mjeseca ‘smirivao strasti’ informacijama kako nema problema s borbom, nastavio je to i prošlog tjedna, čak i u svom showu MMA Hour istaknuo kako se ‘sve čini pozitivno i da je UFC izbjegao metak’, ali očito se taj metak vratio.

– Michael Chandler odradio je intervju koji je trebao ukloniti sve razloge za brigu, ali sam preko raznih izvora saznao kako UFC kontaktira borce koji mogu uskočiti kao potencijalne zamjene. Traže nekog tko će možda uskočiti umjesto McGregora ili biti rezervna opcija, a tjedan dana nakon što sam pričao o pozitivi, ona je u potpunosti nestala. Borba ‘visi o koncu’ – objasnio je Helwani pa zaključio:

– UFC radi na planu B da netko uskoči protiv Chanldera, a tu je i plan C što je ugovaranje posve nove borbe – objasnio je.

Zasad su sve ovo tek informacije Ariela Helwanija, ali kad on objavi tako nešto, jasno je da se stvari događaju. UFC se i dalje nije oglasio, ali razlozi za zabrinutost kod fanova postoje…

Prošli članak

Sep ove subote ulazi u ring na stadionu Crystal Palacea u Londonu: Kladionice kažu da nema šanse

Sljedeći članak

Khamzat Chimaev otkazao nastup protiv Whittakera devet dana prije priredbe: UFC je spremio zamjenu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI