Chandler želi Poiriera za titulu: ‘Kad obranim pojas, možda Khabibu dosadi pa se vrati!’

Nakon odličnog debija i nokauta protiv Dana Hookera (30, 20-10), Michael Chandler (34, 22-5) najavio je velike stvari. Odmah je uvršten kao četvrti na listi izazivača lake kategorije.

“U ovoj situaciji, ono što smo obojica pokazali vode prema borbi za titulu. Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) je najbolji ikad, ali on polako odlazi. Dajte mu da ode, neka ostavi titulu. Dajte meni i Dustinu Poirieru (32, 27-6-1) priliku i obećajem vam, nakon te borbe bit ću prvak”, rekao je ‘The Iron’ za MMA Fighting.

Ali nešto drugačije mišljenje ima spomenuti ‘Diamond’ što je i rekao nakon pobjede protiv Conora McGregora (32, 22-5).

“Izgubio sam od Khabiba i nakon toga sam Vam dao borbu godine, pobijedio sam protiv TOP5 izazivača. Khabib ne želi vratiti, a ja sam nokautirao čovjeka u trenutno najjačoj mogućoj borbi. Ako se on više ne želi boriti – ja sam prvak. Neću ulaziti u meč, uz svo poštovanje prema Chandleru, protiv novaka u UFC-u”, rekao je tad Poirier.

No, ne muči to previše Chandlera, već misli da je upravo on taj koji može nagovoriti Khabiba da se vrati iz mirovine.

“Ako jednom obranim titulu, možda njemu dosadi pa se odluči vratiti. To bi bio scenarij u najboljem slučaju. Jednostavno, mora se vratiti i pokušati pobijediti nekoga za 30-0, zašto ne bi pokušao pobijediti mene”, zaključio je Chandler.

Prošli članak

EKSKLUZIVNO - ANTE DELIJA: 'Sigurno nastupam u travnju u PFL-u, a Rakić će biti prvak!'

Sljedeći članak

Mario Yamasaki vraća se suđenju u MMA-u

Preporučeno
Total
0
PODIJELI