Cerrone slomljen nakon poraza: ‘Ne želim dopustiti da moja ostavština ovako završi’

Iako je Alex Morono (30, 19-7-1) ušao u meč kao svojevrsni short notice, Donald ‘Cowboy’ Cerrone (38, 36-16-2) nije ga uspio pobijediti. Morono ga je nokautirao krajem prve runde.

– Bio je to težak dan u uredu. Ova igra se ne može promijeniti, sve što treba je jedan dobar udarac. Pogodio me s jednim dobrim pa s još jednim, čuo sam kako mi treneri govore da ga uhvatim, a ja sam pomislio da ne znam mogu li primiti tri takva udarca. Dečko je došao gladan, nema tu isprika jer sam i ja bio spreman. Odlično se zagrijao i odmah dobro ušao u meč – započeo je Cerrone za ESPN.

Bolje je Moromo krenuo u meč, kontrolirao rundu, a na kraju desnim overhandom uzdrmao veterana i ispalio seriju udaraca nakon koje je sudac prekinuo meč.

https://www.instagram.com/p/COqKlO-BrPZ/

– Morao sam malo više koristiti kickove i direkte jer sam znao kakve monstruozne overhandove ima. Pazio sam da me ne zakači, ali nije uspjelo. Sigurno da mi je srce slomljeno, ne znam što da vam trenutno kažem. Očito postoji razlika u tome kako nastupam i kako se osjećam. Htio sam se vratiti u laku jer momci u velteru jako udaraju. Naravno, ali nema isprika – govori ‘Cowboy’.

UFC-ov veteran sad ima pet poraza uz jedan no contest u zadnjih šest borbi. Pitanje je što će biti s njegovom karijerom i namjerava li mu Dana dati novu priliku.

– Teško je prekinuti niz, nije li? Moram to prekinuti jer je je*eno brutalno. Želio bih imati odgovore, ali nemam. Sigurno ovo nije bila moja posljednja borba, nema šanse. Sto posto sam siguran da ću se vratiti i nadam se da ću napokon nekoga prebiti. Ne mogu dopustiti da moja ostavština ovako završi – zaključio je Cerrone.

Prošli članak

Canelo ujedinio tri titule: Ispred 70.000 navijača slomio Saundersa

Sljedeći članak

[VIDEO] Što je ovo? Neporaženi Kubanac bizarnim 'udarcem u potiljak' do nove pobjede!?

Preporučeno
Total
0
PODIJELI