Canelo Alvarez idući mjesec brani dvije titule!

Prije dva je mjeseca dominantno slavio protiv Calluma Smitha (30, 27-1), Saul ‘Canelo’ Alvarez (30, 54-1-2) branit će titule prvaka WBC i WBA super srednje kategorije!

Nakon što je u spomenutom meču obranio WBA i uzeo upražnjenu WBC-ovu titulu, odmah ga čeka novi izazivač. Riječ je o Avniju Yildirimu (29, 21-2) koji se u veljači 2019. godine borio protiv Anthonyja Dirella (36, 33-2-1) za WBC pojas, ali je izgubio nakon deset rundi – nije mogao odraditi meč do kraja zbog posjekotine.

Taj je pojas nedugo nakon toga osvojio David Benavidez (24, 23-0), ali mu je isti oduzet nakon što je pao na doping testu pa je tim putem došao do ‘Canela’. Dvije je godine bez meča, ali Yildirim je još uvijek prvi izazivač za titulu.

U meč ulazi kao veliki autsajder, ali sigurno će dobro zaraditi od ovog meča. A Alvarez već dogovara idući meč, odnosno spominje se kako je sve bliže i službena potvrda meča protiv Billyja Joea Saundersa (31, 30-0) koji je prvak po WBO verziji te bi mu to bila prilika za dodavanje i treće titule.

A to bi značilo i treći meč u samo šest mjeseci razmaka, što je velika brojka za svjetskog prvaka.

Prošli članak

Hrga ima novog protivnika?! Prvi put na bolje rangiranog

Sljedeći članak

White u borbi protiv 'streamera': 'Pusti prijenos u subotu i moj si, čekamo te!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI