Burgos opisao čudni nokaut Barboze: ‘Vidno polje mi se počelo gubiti, a noge su mi se gasile’

Na ‘UFC 262’ priredbi smo vidjeli nesvakidašnji nokaut. Shane Burgos (30, 13-3) je u trećoj rundi nakon jednog udarca Edsona Barboze (36, 22-9) pao ‘s odgodom’ i tako začudio sve ti izgubio nakon nokauta.

– Imam nešto masnica i posjekotina, ali nikakvih glavobolja. Spreman sam se vratiti treningu i osjećam se dobro. Želim to, ali moram biti oprezan. Bijesan sam s mentalne strane, frustriran i živčan, ali ne mogu napraviti ništa pa moram to prihvatiti. Ostaviti meč iza sebe i napredovati. No, osjećam se bijesno i boli me poraz – započeo je Burgos za podcast ‘What the Heck’.

https://www.instagram.com/p/B81vgYSnzoR/

Bile su to dobre i atraktivne dvije runde s obje strane, a onda se u trećoj dogodila spomenuta situacija. Barboza je pogodio direkt koji se nije činio opasnim, ali par sekundi kasnije kao da su Burgosove noge otkazale nakon čega se samo ‘ugasio’ i pao na leđa gdje je Brazilac iskoristio šansu i završio borbu.

– Sjećam se apsolutno svega što se dogodilo, to je najčudnije. Nemam nikakvog gubitka memorije. Borili smo se, bacio sam direkt i vratio ruku, a na to je on pogodio overhand koji nisam vidio, ali sam ga osjetio. Kretao sam se i dalje, ali pomislio sam kako je nešto čudno. Vidno polje mi se počelo gubiti, noge su mi se gasile. Pokušao sam se vratiti, ali bio sam sve slabiji. Pao sam i htio ustati, ali nisam mogao. Svjestan sam svega, um mi je bio prisutan, ali tijelo ne. – objasnio je Burgos pa zaključio:

https://www.instagram.com/p/CL9_u0zgbmX/

– Sam sebi sam rekao da me iznenadio nakon udarca i kad je sudac prekinuo borbu nije mi bilo drago jer su mi se noge počele vraćati. Bio sam ugašen na sekundu, ali sjećam se trenutka kad sam došao k sebi i nisam mogao vjerovati da je borba prekinuta. Rekao sam sucu da se šali bio sam u nevjerici.

No, borba je pravovremeno prekinuta, a ovaj će nokaut ostati među čudnijima u povijesti UFC-a.

Prošli članak

'Blessed' je prihvatio izazov: Holoway ide na Rodrigueza!

Sljedeći članak

Oliveira nije prozvao Khabiba: 'Počela se pisati nova povijest ove kategorije, vrijeme je za novu eru'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI