Bosančić se vraća nakon godinu dana pauze: Na FNC-u u Sarajevu protiv Leona Krajačića

Foto: FNC

Prije godinu dana na FNC 9 u Sisku prvi je put Matija Bosančić (23, 2-1) izgubio, a bilo je to jednoglasnom sudačkom odlukom od Andija Vrtačića (29, 4-2). Srpski borac stiže na FNC 14 u Sarajevo, a tamo će mu protivnik biti hrvatski borac Leon Krajačić (24, 6-5).

Matiju smo bolje upoznali kroz ‘Armagedon’ turnir gdje je pobijedio Aleksandra ‘Mlatu’ Vukosavljevića (30, 1-0) i Matea Šituma (26, 0-1), nakon toga je na FNC 3 u Zaboku bio bolji od Rafaellea Stroppe (27, 0-1) , a sad se vraća nakon poraza od spomenutog pulskog borca. U međuvremenu je trenirao s povratnikom Tomislavom Spahovićem (33, 8-6) s kojim je bio i na dijelu priprema u zagrebačkom American Top Teamu.

Foto: FNC

Što se njegovog protivnika tiče, nakon poraza od Vlasta Čepe (28, 12-2) na FNC-u prije dvije godine, vratio se s tri pobjede, a zadnji je put u Fight Nation Championshipu nastupio na FNC 10 priredbi u Ljubuškom u ožujku ove godine gdje je pružio otpor mnogo iskusnijem srpskom borcu Nenadu Avramoviću (37, 12-8).

Bit će ovo okršaj dva borca koji su još uvijek na početku karijera, ali svakako i velika pobjeda za nekoga od njih. Podsjetimo, ulaznice za FNC 14 priredbu u Sarajevu krenut će u prodaju uskoro, a priredba je na rasporedu 16. prosinca u dvorani Zetra.

Prošli članak

PFL kupio Bellator! 'Ovo nas čini globalnom silom, potpuno mijenja MMA krajolik'

Sljedeći članak

It's Hammer time! Darko Stošić odabrao nadimak za nastavak karijere

Preporučeno
Total
0
PODIJELI