Boks bez rukavica na FNC-u 17 u Beogradu: Vaso sprema žestoku ‘dobrodošlicu’ za Brazilca!

Foto: FNC

U Ljubljani smo vidjeli nevjerojatnu premijeru bare knuckle boksa u kavezu Fight Nation Championshipa, a slijedi nam drugi meč i to na Ahilej FNC 17 Meridianbet priredbi u Beogradu. U kavez stiže borac iz beogradskog Fight Companyja, miljenik publike Vaso ‘Psychopath’ Bakočević (34, 4-0) po petu pobjedu u niza ‘na šake’ i to protiv Brazilca Alexandrea Ribeira (31, 0-0)!

Crnogorski borac rekao je kako se u potpunosti pronašao u boksu bez rukavica te upravo na tom putu namjerava nastaviti karijeru, a nanizao je četiri pobjede. Ima pobjedu u ringu najjače svjetske bare knuckle organizacije BKFC-a, a čudesnu dozu atraktivnosti i karakterističnu želju za brutalnim nokautom sad donosi u kavez najjače MMA promocije u ovom dijelu Europe.

Foto: FNC

‘Lek Lek’ će debitirati u FNC-u i boksu bez rukavica, ali dobro zna kako se to radi. Iskustvo je skupljao po mnogim brazilskim i europskim organizacijama, a 21 pobjeda od čega devet nokautom u MMA karijeri dovoljno govori o tome da je spreman utišati bučnu Beogradsku Arenu.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 1. lipnja u Beogradskoj Areni, a ulaznica svakim danom ima sve manje. Požurite po svoju na vrijeme, a možete ih nabaviti putem ddtickets.rs platforme.

Prošli članak

U Beogradu za titulu srednje kategorije FNC-a! Đani Barbir brani pojas protiv 'Kobe' Nikolića

Sljedeći članak

'Skull Crusher' protiv prvaka braziskog Jungle Fighta na FNC 17: Bojković se bori s Pereirom!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI