Blaydes želi meč protiv Stipe: ‘Dobit će Ngannoua i Jonesa, a onda imam plan za njega!’

Ovog nas vikenda najvjerojatnije očekuje okršaj Curtisa Blaydesa (30, 14-2) i Derricka Lewisa (36, 24-7-1), a ‘Razor’ je poslao jasnu poruku. Kako kaže, još mu se ne žuri do titule, ali ne sumnja da će, kad za to dođe vrijeme, pobjedu tražiti protiv Stipe Miočića (38, 20-3).

– Mislim da je Stipe GOAT teške kategorije. Najviše je puta branio naslov, a ima i najviše uzastopnih obrana. Pored toga, pogledajte koga je sve pobjeđivao da dođe do tog statusa. Morao je pobijediti Juniora dos Santosa, Alistaira Overeema, dva puta Daniela Cormiera – objasnio je Curtis za MMA Fighting.

https://www.instagram.com/p/CHRIbTqg7Ge/

Kako kaže, smatra da će Miočić prvo pobijediti Francisa ‘Predatora’ Ngannoua (34, 15-3), a nakon toga i Jona ‘Bonesa’ Jonesa (33, 26-1-1). Doduše, nije ih u potpunosti otpisao, ali svi znamo ‘čitati između redaka’.

– Ako uopće bude razlike u odnosu na prvi meč, Stipe neće nešto mijenjati jer je njegov plan već upalio. Promjene će biti s Ngannouove strane. Možda on bude malo rezerviraniji. Možda ovoga puta ne bude toliko agresivan. Jones? Slažem se s time da bi Stipe pobijedio Jona, ali to bi bila sjajna borba. Jon bi definitivno natjerao Stipu da se potrudi probiti tu kreativnost i raspon ruku kojima drži distancu. Bilo bi to zanimljivo – rekao je pa nastavio: – Odličan bi meč bio i ja protiv Stipe jer bih ga pokušao nathrvati. Često gledamo dvoboje sjajnih hrvača poput Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona kako postižu ‘dogovor’ kojim otpisuju hrvanje. Ali ja to ne namjeravam napraviti. To je moj plan. Ako kojim slučajem Stipe bude uspješno branio moja rušenja kao što je to radio Junior, pretpostavljam da ćemo promijeniti taktiku, ali prvo mu to mora poći za rukom – rekao je ‘Razor’.

Prošli članak

Usman preskočio Miočića na novoj UFC-ovoj ljestvici

Sljedeći članak

Wilder opet gleda prema vrhu: 'Dajte neke koji nisu osjetili moje ruke'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI