Bizarna ozljeda Rakasa večer prije priredbe, uskočio Trušček!

KSW

Trebala je to biti borba koja bi mu uvelike pomogla u usponu prema vrhu, ali Aleksandar Rakas (29, 16-7) morao je odustati od borbe protiv iskusnog Poljaka Kristiana Kaszubowskog (24, 7-1) jer se ozlijedio večer prije priredbe dok je – šetao psa!

“To bi sigurno bio moj najvažniji meč u karijeri. Baš sam slomljen, kako fizički tako i emotivno. Ne znam što bih rekao. Jučer je vaga prošla odlično, otišli smo na večeru, šetao sam psa kao i svaku večer, padala je kiša, bio je mrak i nezgodno sam stao. Oblio me hladan znoj, vidio sam da nije dobro. Otišao sam na hitnu, odmah su me zaprimili. Molio sam injekciju, blokadu ili zavoj, samo da pregrmim borbu, ali kirurg mi je rekao da to ne dolazi u obzir jer me onda nakon operacije neće biti godinu dana”, objasnio je Rakas za Triangle TV.

Ipak, nada se kako će se vratiti u kavez KSW-a, iako bi to bio pravi spektakl pred domaćom publikom.

“Stvarno sam razočaran, žao mi je jer je u mom gradu takav spektakl, u zagrebačkoj Areni. To će sigurno dići MMA u regiji na viši nivo. Žao mi je i zbog mog protivnika. Valjda je to sudbina. Imam ugovor na četiri borbe s KSW-om, bit će još prilike, ali krivo mi je što je ovo baš u mom gradu. Kaszubowski je super protivnik. Ovo je bila velika prilika, puno bih dobio borbom protiv njega, ali valjda je to sudbina. Kao da su mi sve lađe potonule”, objasnio je Rakas.

A hrabro je u meč uskočio hrvatski MMA veteran i naša legenda slobodne borbe, Ivica ‘Terror’ Trušček (35, 38-35) koji će se tako suprotstaviti Poljaku pred domaćom publikom.

Prošli članak

Delija u nevjerici, Stojnić otkazao meč! U Zagreb stiže Oli Thompson

Sljedeći članak

Cro Cop na KSW-u: 'Neću se vratiti, ali prolaze me trnci!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI