‘Big’ John McCarthy: ‘UFC će otpustiti Fergusona’

Nakon što je Yoel Romero (43, 13-5) otpušten iz redova najjače svjetske MMA organizacije, još bi šezdesetak boraca moglo proći kao i on, tvrdi bivši UFC-ov sudac ‘Big’ John McCarthy.

A među njima bi mogao biti i Tony ‘El Cucuy’ Ferguson (36, 25-5) koji nema najbolji odnos s čelništvom UFC-a, a i nakon svega bi moglo doći do računice da im više jednostavno i ne treba.

“Mislim da će ga otpustiti. Možda se varam, ali rekao bi da on nikad nije imao idealan odnos s određenim ljudima u UFC-u. Osjećao se kao da su ga zadržavali, pa čak i prevarili u određenim stvarima. Neke stvari koje je on govorio su mogle proći, ali samo dok je pobjeđivao. No sada, kada pogledamo njegova dva posljednja nastupa… Protiv Justina Gaethjea je ostavio srce u kavezu, ali je dobio teške batine, a sada je ponovno uvjerljivo poražen”, rekao je John u svom Weighing In Podcastu.

Tony je u UFC-u od 2011. godine te je donedavno bio vlasnik niza od 12 pobjeda zaredom, ali onda su se dogodili Gaethje i Oliveira.

“Onda odjednom pogledate svoje borce u lakoj kategoriji i pitate se hoće li se Tony ikada boriti za titulu? To se neće dogoditi. Računica bi rekla da bi on morao za nešto takvo ostvariti četiri ili pet pobjeda u nizu i to protiv vrhunskih talenata. A to se vjerojatno neće dogoditi. I što onda ako se neće boriti za pojas? Zašto biste ga zadržali? Da može pobjeđivati vaše mlade talente? To vam kao promociji neće donijeti nikakvu korist. Ne znam… Kad malo razmislim i pogledam situaciju, rekao bih da će on biti jedan od onih 60 boraca”, završio je ‘Big’ John.

Prošli članak

Dana ima planove za tešku i polutešku: 'S Jonesom sam imao najbolji razgovor ikad'

Sljedeći članak

Dana otkrio: Volkanovski najvjerojatnije brani pojas protiv Ortege

Preporučeno
Total
0
PODIJELI