Babić više ne trenira kod Pijetraja: ‘Ne mogu više raditi s njim! Dat ću mu postotke od idućih borbi’

Foto: Podcast Inkubator/YouTube/Screenshot

Došlo je do nekih promjena u mojoj karijeri, ja i Leonardo Pijetraj smo se razišli. Bili smo skupa sedam godina. Mislim da smo izvoljeli sve što smo imali skupa, ja više ne mogu s tim čovjekom raditi, mislim da on ne možemo sa mnom. Mislim da je identična priča s obje strane, započeo je izazivač za titulu u bridgerweight kategoriji, Alen ‘Savage’ Babić (32, 11-0) koji će u meču karijere boksati s novim trenerom.

Otkrio je to u intervjuu za RTL, a podsjetimo, nakon što je titula prvaka bridger kategorije (op. a. do 102 kg) upražnjena jer je diviziju napustio donedavni prvak Oscar Rivas (35, 28-1), a kako naš ‘Savage’ drži Silver pojas te kategorije pa WBC je naredio borbu između njega i Poljaka Lukasza Rozanskog (36, 14-0) za titulu prvaka, ali bez Pijetraja.

– Ja bi sve dao da se lijepo raziđemo. Ja sam pristao i neke postotke mu davat slijedeće tri četiri godine, kad mi neće biti trener, ali eto toliko ga poštujem. S druge strane OK je to da i on ima nešto od tih moji mečeva koji slijede. Boksački mi je on i dalje najbolji trener s kojim sam radio, vjerojatno će i ostati. Puno stvari me naučio. Odveo me iz nekog dječaka u boksu do profesionalca. To je samo Leo napravio ja to nikad neću poreći – rekao je pa zaključio o novom treneru:

– Imam par trenera u glavi, jedan je u Engleskoj jedan je u Dubaiju. Taj u Dubaiju ima 22 svjetska prvaka, 22 svjetska prvaka. Neki nemaju ni 22 boksača.

Podsjetimo, Alen se posljednji put borio u svibnju prošle godine kad je pobijedio Adama Balskog (32, 16-2) i tako došao do mjesta obaveznog izazivača za WBC titulu.

Prošli članak

Conor reagirao na Gastelumovo otkazivanje borbe: 'Odvratno! Ovo je drugi put da to radiš'

Sljedeći članak

PFL dodijelio posebnu nagradu Deliji: 'Hodajuća Nevolja' je MVP ovogodišnje sezone

Preporučeno
Total
6
PODIJELI