Antonio Plazibat ima novog protivnika! U ring će ući 23. listopada protiv bivšeg KSW borca

Nakon što je Antonio Plazibat (28, 19-4) nokautirao Tarika Khbabeza (29, 47-7-1) u drugoj rundi početkom rujna, nećemo dugo čekati da popularnog ‘Plazu’ opet gledamo u ringu! Glory je objavio da će se Antonio boriti na priredbi 23. listopada koju u borbi za teškašku titulu predvode prvak Rico Verhoeven (32, 58-10) i bivši UFC borac Alistair Overeem (41, 10-4)!

A protivnik će mu biti bivši KSW borac i svojevremeno natjecatelj UFC-ova ‘The Ultimate Fightera’ James McSweeney (40, 46-7). Ovaj borac ima iza sebe i pozamašnu kickboxing karijeru s 53 borbe, a posljednji se put borio prije dvije godine.

Foto: Glory

Bilo kako bilo, Plazibat je favorit u ovoj borbi i potrebna mu je pobjeda da nastavi svoj put prema teškaškom vrhu i kroz par mečeva napadne pojas prvaka. Ovo je prva stepenica, a splitski je borac pokazao da je mnogo naučio iz pogrešaka u prethodnim mečevima.

Priredba će se održati na Gelredome stadionu u nizozemskom Arnhemu, a na njoj će se osim dva spomenuta teškaška meča održati i onaj između izazivača za titulu – Benjamina Adegbuyija (36, 35-6) i Jamala Ben Saddika (30, 36-8) te nas zasigurno očekuje vrhunska borilačka večer.

Prošli članak

Alen 'Savage' Babić i službeno ima novog protivnika: Ulazi u ring 30. listopada u željenoj 'borbi redara'!

Sljedeći članak

Rakić jasan: 'Ako UFC želi meč protiv Smitha, spreman sam. Želim biti aktivan jer će Jiri vjerojatno ići po titulu'

Preporučeno
Total
7
PODIJELI