Američki poluteškaš nastupio u Bellatoru: Nosio je hlačice sa ‘šahovnicom’ i nokautirao ogromnog favorita!

Christian Edwards (22, 5-1) bio je neporaženi borac sve dok nije ušao u Bellatorov kavez protiv Bena ‘Big Tuna’ Parrisha (28, 5-1) koji je bio veliki autsajder u borbi protiv sparing partnera bivšeg UFC prvaka poluteške kategorije Jona ‘Bonesa’ Jonesa (34, 26-1-1).

No, Parrish je izašao u kavez sa šahovnicom na hlačicama i slavio protiv velikog favorita! ‘Big Tuna’ bio je dvije godine izvan kaveza zbog toga što je u posljednjoj odrađenoj borbi prije ove pobjede slomio nogu poput Conora McGregora protiv Dustina Poiriera.

Foto: Instagram

Međutim, borba je trajala samo 38 sekundi, a strašan desni direkt sjeo je na bradu Edwardsa te je Parrish meč završio ground and poundom. Bila je to najljepša priča Bellatorove primjedbe, a teško je bilo ne primijetiti izgled Parrishevih hlačica koje nosi jer su mu uzori Mirko ‘Cro Cop’ Filipović i Branko Cikatić.

Napokon je dobio pažnju za koju je naporno radio dugo godina, a na konferenciji nakon pobjede poslao je lijepu poruku.

Foto: Instagram

– Ako sam ja ovo mogao učiniti, onda mogu svi. Živio sam svoj san, a što vi radite od kuće ako ne živite svoje snove? Jedina stvar koja mi još preostaje je titula prvaka, samo to još želim – rekao je ‘Big Tuna’.

Prošli članak

Satoshi Ishii debitirao je u kickboxingu: Pobijedio odlukom sudaca

Sljedeći članak

Alen 'Savage' Babić i službeno ima novog protivnika: Ulazi u ring 30. listopada u željenoj 'borbi redara'!

Preporučeno
Total
1
PODIJELI