Alen Babić uskoro opet u ringu: Poznat datum idućeg meča, za protivnika bi želio 71. teškaša svijeta

Nedugo nakon što je  Filip ‘El Animal’ Hrgović (28, 12-0) objavio kako ulazi u ring protiv Marka Radonjića (31, 22-0), svoj je sljedeći ulazak u ring objavio i Alen ‘Savage’ Babić (30, 8-0). Još nije poznato tko će mu biti protivnik, ali Eddie Hearn i hrvatski boksač sve su dogovorili na Instagramu.

Bit će to na istoj priredbi kad će u ring ući i Dillian Whyte (33, 28-2) u O2 Areni u Londonu, a priredba bi se trebala održati 30. listopada. Dodao je Babić kako se nada da će i prije toga bar jednom ući u ring, a Eddie Hearn mu je napisao da je ‘unutra’ za priredbu s Whyteom.

Odmah je Alen zatražio i protivnika, a riječ je o bivšem WBA regular prvaku Lucasu Browneu (42, 29-3) koji u posljednja tri meča ima dva poraza, a prije tri se godine borio s Dillianom Whyteom i izgubio.

Priča iza meča bila bi ta da su obojica neko vrijeme redarili u noćnim klubovima pa bi to bio ‘sudar izbacivača’, a Babić je istaknuo da mu je do kraja godine cilj doći na 10-0 te će korak bliže tome biti ako pobijedi spomenutog 71. teškaša svijeta. No, prvo se ta borba treba dogovoriti.

Prošli članak

[INTERVJU] Vaso uvjeren u pobjedu i podršku navijača: 'Dođi Panći da završimo priču!'

Sljedeći članak

[INTERVJU] Francisco 'Croata' Barrio: 'Siguran sam u pobjedu. Ne znam kog je dobio s čepinom, možda nekog konobara!'

Preporučeno
Total
2
PODIJELI