Alen Babić prisilno pauzira do ljeta

Instagram
Foto: Instagram

Alen Babić (30), hrvatski teškaš sa sve jačom svjetskom reputacijom nakon sjajne prošle godine, na društvenim mrežama je objavio da će zbog ozljede prisilno pauzirati:

“Moja #savagearmy ,obavještavam vas da me neće biti u ringu barem do ljeta. Za par dana me očekuje operacija desnog ramena, ozljeda koju vučem od zadnje borbe s kojom se nisam mogao pomiriti te sam trenirao svaki dan. Što je bol bila jača to sam ja jače trenirao ali postalo je nepodnošljivo pa sam otišao najboljem doktoru kojeg poznajem Tadiji Petroviću koji je kroz par minuta shvatio težinu ozljede te smo nakon MR slike dogovorili operaciju. Kao i do sad, učim isključivo na svojim greškama pa sljedeći put neću izgubiti 2 mjeseca zbog ‘hrabrosti’.
Krećem opet ispočetka…

Savage.”

Divljak iz Rovinja prošle godine postao je omiljen kod boksačkih fanova Hrvatske, ali i Engleske zbog specifičnog stila boksa i karaktera. Babić boksa stilom boksača prije više od 20 godina, nije ga strah ući u razmjenu i silovitim tempom od prve sekunde traži nokaut protiv protivnika.

Prošli članak

Procurio datum: Miočić i Ngannou za pojas u ožujku?!

Sljedeći članak

Nije gotovo! Khabib prelomio, Dana objavio: 'Dagestanski orao mogao bi se vratiti u UFC!'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI