Aleksandar Ilić napustio KSW i objavio: Uskoro ćete saznati gdje nastavljam karijeru!

Foto: KSW

Nakon što je Aleksandar ‘Joker’ Ilić (32, 13-4) pobijedio Adriana Dudeka (29, 5-3) i tako se vratio nakon dva poraza u KSW-u, govorilo se o tome da će srpski borac potpisati novi ugovor s najjačom europskom organizacijom.

No, na kraju do toga nije došlo te će ‘Joker’ potražiti sreću negdje drugdje. Još nije poznato gdje, ali srpski je borac rekao kako će se to dogoditi uskoro. Zahvalio je svom menadžeru i obratio se navijačima.

– Nismo uspjeli naći zajednički jezik s KSW-om kako bi produžili ugovor na još četiri borbe. Želim zahvaliti u predsjedniku Martinu Lewandowsom te Macieju Kawulskom za šansu, a matchmakeru Woji na potpisu za KSW. Imao sam nevjerojatnih trenutaka u organizaciji i bila mi je čast da nastupam u oktagonu ispred poljskih i balkanskih navijača. Dat ću svu svoju snagu da promoviram sport i radim najbolji posao za organizaciju i fanove. Službena objava o mojim budućim koracima u karijeri bit će objavljena uskoro – napisao je Ilić na Instagramu.

Bilo kako bilo, srpski borac odlazi iz KSW-a nakon dvije pobjede i dva poraza te je pitanje gdje će ići dalje i napredovati nakon najjače europske MMA organizacije. Njegovi navijači željno iščekuju nove vijesti…

Prošli članak

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na drugoj večeri četvrtfinala FNC 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Sljedeći članak

PFL službeno objavio datume polufinala: Delija protiv Goltsova u četvrtak, 19. kolovoza!

Preporučeno