Al Capone stiže u Sarajevo: Rusi Minev protiv Talijana traži četvrtu pobjedu u FNC-u

Foto: FNC

Osim po upečatljivom imenu i prezimenu, Alessandra ‘Il Capa’ Caponea (25, 4-5) zapamtili smo i po tome što je na FNC 12 priredbi u pulskoj Areni pobijedio veliku regionalnu MMA nadu Demahmeta Sinanija (21, 2-1). A tri mjeseca nakon toga gledat ćemo ga u izazovu karijere kad će mu s druge strane stajati odlični Bugar Rusi Minev (26, 3-0) na FNC 14 priredbi u Sarajevu.

Kao i protiv Sinanija, bit će ovo za Caponea meč u catchweightu do 68 kg, a prema onome što vidimo u njegovom scoreu, Minev je najveći izazov njegove karijere. U Puli je odradio odličan posao protiv manjeg protivnika, bio je osjetno veći i snažniji od Kosovara. Čvrst je udarač, dok je Sinanija ugušio u drugoj rundi.

Foto: FNC

No, ‘Baba Yaga’ dolazi po njega. Pobjednik treće sezone ‘Armagedona’ u lakoj kategoriji u Fight Nation Championshipu ima tri pobjede te juri prema četvrtoj. On je također posljednji put nastupao u Puli kad je u trećoj rundi ugušio Davida Travniceka (29, 2-1). Pokazao je da dobro udara, ali i dobro prima udarce, dok je i dalje hrvanje te fizička snaga njegov najveći forte.

Podsjetimo, ulaznice za FNC 14 uskoro kreću u prodaju, a priredba je na rasporedu u subotu, 16. prosinca, u sarajevskoj dvorani Zetra.

Prošli članak

Uroš Medić se javio nakon poraza: 'Došao sam po nokaut, a dobio sam hrvački meč'

Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte mečeve s glavnog dijela FNC 13 priredbe u Beogradu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI