Bader poziva otpuštene UFC-ove legende u Bellator

Bellatorov teškaš Ryan Bader (37, 27-6-1 NC) pozvao je Alistaira Overeema (40, 47-19-1 NC) i Juniora Dos Santosa (37, 21-9) da se priključe Bellatorovu teškaškom rosteru.

Spomenuti dvojac nedavno je otpušten iz UFC-a zbog niza neuvjerljivih predstava. Poznato je kako već imaju službenu ponudu za nastavak karijere. Radi se o Bare Knuckle Fighting Championshipu, koji bi oba udarača volio vidjeti u svom ringu, unutar kojeg održavaju borbe boksa bez rukavica. To je potvrdio vlasnik BKFC-a, David Feldman, u razgovoru za BJPenn.com.

https://www.instagram.com/p/CLxOGAThD6a/

Bader nije siguran jesu li čelnici Bellatora zainteresirani za istrošene legende.

– Pogledajte što je samo Bellator napravio s poluteškom kategorijom (organizirali turnir, op. a.). No, u ovom slučaju sve ovisi i o tome hoće li se njih dvojica uklapati u Bellatorove planove. Naime, promocija sve više mijena način poslovanja, daje se prilika vlastitim, mlađim borcima…” – započeo je Bader u razgovoru s MMA Junkie portalom pa dodao:

– Ali ja bih volio da njih dvojica dođu k nama. Vidjet ćemo. Ne znam ide li Overeem u mirovinu, ali Dos Santos mi definitivno izgleda kao netko tko se želi i dalje boriti, stoga mislim da bi bio dobar dodatak za naš roster – zaključio je Ryan.

Prošli članak

Spektakl u najavi: UFC upario Zhang i Namajunas

Sljedeći članak

Blachowicz pokvario planove: 'Namjeravali smo se boriti s Miočićem'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI