Khabib: Edgar, prijatelju, dosta je…

Legendarni MMA borac Frankie Edgar (39, 24-9-1) još se oporavlja, nakon što je brutalno nokautiran na UFC Fight Nightu 184. Cory Sandhagen pogodio ga je ‘letećim koljenom’ i Edgar je ostao nepomično ležati.

To je Edgaru bio treći poraz u zadnja četiri meča i mnogi smatraju da je vrijeme da bivši kralj lake kategorije završi bogatu karijeru.

– Neću biti onaj tip kojeg konstantno nokautiraju. Pogledat ću se u ogledalo i izvući nešto iz ovoga. Mislim da još nije došlo moje vrijeme za odlazak. Ne znam kad će, no svjestan sam da dolazi – rekao je Edgar nakon meča i zabrinuo fanove, ali i obitelj i prijatelje.

https://www.instagram.com/p/CLVK_-SJWkV/

Edgaru je savjet dao i veliki Khabib Nurmagomedov (32, 29-0).

– Odmah sam poslao poruku Aliju (menadžeru Abdelazizu, op. a.) da saznam kako je Frankie. Jer bio je to težak nokaut, a poznajem Frankieja, njegovu djecu i njegovu obitelj. Naravno, suosjećam se s njim – rekao je Khabib pa dodao:

– Ne želim gledati prijatelje kako gube takvim nokautima. U njegovim se godinama nije dobro natjecati u toj težinskoj kategoriji. Treba mu netko od njemu bliskih ljudi reći – dosta je. Da, razumijem da svi želimo zarađivati novac, ali za to postoje i neki drugi načini. Vaše godine nije briga za vaše ime. Trebali biste stati kad vas igra preduhitri – zaključio je Nurmagomedov.

Prošli članak

Prema Masvidalu napravljen lik u Mortal Kombatu!

Sljedeći članak

Foreman: McGregor može pobijediti Pacquiaa, neka napusti MMA

Preporučeno
Total
0
PODIJELI