Darren Till i Marvin VettorI predvode ‘Fight Night’ 10. travnja

Brett Okamoto iz ESPN-a kaže da postoje usmeni dogovori za bivšeg izazivača naslova prvaka u velter kategoriji Darrena Tilla koji će 10. travnja na glavnoj borbi večeri na još ne utvrđenoj lokaciji imati za protivnika talijanskog borca Marvina Vettorija. Borba će se održati tjedan dana prije drugog velikog obračuna u srednjoj kategoriji između Roberta Whittakera i Paula Coste.

Till (18-3-1) bio je neporažena zvijezda u usponu u velter kategoriji, dočekujući naslov protiv tadašnjeg prvaka Tyrona Woodleyja 2018. Englez je napravio doslovno nula napada i izgubio je u drugoj rundi gušenjem. Poraz nokautom od Jorgea Masvidala potaknuo je prelazak u srednju kategoriju, gdje je sjajno započeo pobjedom nad Kelvinom Gastelumom. U svojoj posljednjoj borbi izgubio je odlukom sudaca od bivšeg prvaka Roberta Whittakera.

Instagram

Vettori (16-4-1) je u seriji od četiri pobjede nakon poraza od Israela Adesanye 2019. Nakon pobjeda odlukom sudaca protiv Cezara Ferreire i Andrewa Sancheza, Vettori je brzo natjerao Karla Robersona na tapkanje, a zatim najavio svoj dolazak u elitu pobjedom nad Jackom Hermanssonom prošlog mjeseca. Vettori se prvotno trebao boriti s Kevinom Hollandom na UFC-u 256, da bi u kratkom roku preuzeo Hermanssona.

Instagram
Prošli članak

GSP uvjeren da će se McGregor vratiti još jači

Sljedeći članak

Legendarni Fedor prebolio COVID: Pustili ga iz bolnice

Preporučeno
Total
0
PODIJELI