Odgođeni okršaj iz Banja Luke stiže u Zagreb! Uroš Vesić debitira u FNC-u protiv Travniceka

Foto: FNC

Posljednji je put u kavezu najbolje MMA promocije u jugoistočnoj Europi nastupio u rujnu prošle godine kad je izgubio gušenjem od Rusija Mineva (27, 4-1) u drugoj rundi, a osvajač druge sezone ‘Armagedon’ turnira David Travnicek (30, 3-1) vraća se u kavez Fight Nation Championshipa. Trebao je već dočekati debitanja Uroša Vesića (27, 4-3) na FNC 18 eventu u Banjoj Luci, ali zbog problema sa skidanjem kilograma je morao otkazati meč. No, austrijski će se borac boriti protiv srpskog na FNC 20 spektaklu u Zagrebu.

Foto: FNC

Austrijski udarač osvojio je FNC-ovo natjecanje u travnju prošle godine, a nakon spomenutog poraza od Mineva vratio se pobjedom, a sad to želi napraviti u Fight Nation Championshipu. Želi pokazati da je taj poraz bio tek njegova loša večer, a u Zagrebu ima namjeru svima pokazati tko je zapravo David Travnicek.

Srpski borac po prvi puta stiže u kavez FNC-a, a nakon što je karijeru započeo s pobjedom i tri poraza u nizu, shvatio je da mora posložiti stvari te je od početka prošle godine nanizao tri pobjede, a sad ima priliku za dokazivanje na najvećoj sceni.

To je samo još jedan u nizu spektakularnih mečeva koji nas očekuju u subotu, 23. studenog, a ulaznica ima još malo. Možete ih kupiti OVDJE putem sustava Eventim.

Prošli članak

Beterbiev je apsolutni svjetski prvak! U meču godine za nijansu bolji od Bivola

Sljedeći članak

Napokon smo dočekali! Tiriel Abramović će debitirati na FNC 20 priredbi

Preporučeno
Total
0
PODIJELI