[VIDEO] Čudesni Dubois nokautirao je Joshuu u petoj rundi i obranio IBF-ov naslov!

Foto: YouTube/Screenshot

Iako je prema kladionicama veliki favorit bio Anthony Joshua (34, 28-4), pred 96 tisuća ljudi na Wembleyju je strašnim nokautom slavio drugi engleski boksač, Daniel Dubois (27, 22-2)! Pogodio je ‘Dynamite’ sunarodnjaka strašnom desnicom u petoj rundi, a ‘AJ’ se nije uspio oporaviti u vrijeme brojanja suca te je Dubois tako obranio titulu teškaškog prvaka.

Video možete pogledati OVDJE.

Na startu meča je Joshua pokušavao boksati na distanci, ali uspijevao je Dubois pronaći put do željenog cilja. Tjerao je Anthonyja u kut, a na kraju runde uzdrmao ga je desnicom, no Joshuu je spasilo zvono. U nastavku je ‘AJ’ krenuo agresivnije, ali nije mogao protiv Duboisove snage koji je pogađao direktima, a onda jednu kombinaciju završio zadnjim direktom da bi i u trećoj rundi nastavio s odličnim boksom. Još jednom je dobrom ljevicom uzdrmao sunarodnjaka, ali nije ga uspio završiti do kraja runde.

No, završio je Joshua na podu u četvrtoj rundi, ali to je okarakterizirano kao da se poskliznuo. Nastavio je Dubois raditi, a ‘AJ’ je uzeo pauzu zbog navodnog niskog udarca. Ipak, ni odmor nije pomogao, Dubois ga je pritisnuo uz konopce, a Dubois je pogađao. A najbolje je pogodio u petoj rundi kad je krošeom poslao Joshuu na podlogu, a on se nije uspio pridići te mu je sudac odbrojao i završio meč.

Prošli članak

GLORY 95: Mladen Brestovac se ekspresnim nokautom oprostio od kick boksa!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI