Martin Batur vraća se u FNC! Dvije godine nakon zadnjeg meča u ONE-u ide na opasnog Gruzijca

Foto: FNC

Teško razdoblje je iza njega, ali hrvatski teškaš Martin Batur (32, 8-3-1) sad ima priliku u kavezu najveće MMA organizacije jugoistočne Europe – Fight Nation Championshipa! Četiri godine nakon što je slavio protiv Martina Horskog (41, 4-7) na FNC 3 priredbi, sad stiže na FNC 19 priredbu u pulsku Arenu gdje će se boriti protiv opasnog Gruzijca Shote Betlemidzea (36, 24-2-1).

Dvije godine nakon što je u ONE FC-u slavio protiv Paula Elliotta (32, 4-2) tehničkim nokautom u prvoj rundi, tamošnja komisija tu je borbu pretvorila u no contest zbog navodnog korištenja dopinga i suspendirala ga. Srećom, teško je razdoblje iza njega, a sad se želi ponovno dokazati u uzdići se na velikoj sceni.

Foto: FNC

Betlemidze se vraća u FNC dvije godine nakon što je u Zagrebu na FNC 8 priredbi pobijedio Quentina Domingosa (30, 11-4), a nakon toga je nanizao još sedam pobjeda te je spreman uzeti još jedan veliki ‘skalp’.

Priredba je na rasporedu u subotu, 7. rujna. Informacije o PPV-u bit će dostupne uskoro, a ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim OVDJE.

Prošli članak

Alex Pereira ugovorio novi meč: Titulu poluteške kategorije brani protiv Rountreea

Sljedeći članak

Du Plessis ugušio Adesanyu i obranio pojas: Erceg doživio nokaut i drugi poraz u nizu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI