Izašle prve dvije epizode ‘Fight of Nations™ : Put do pobjede’ reality showa!

Foto: FON

Uz Fight Nation Championship regionalna MMA scena ekspresno je rasla, a FNC je postao najjača MMA promocija u jugoistočnoj Europi. Iz eventa u event bilo je sve uzbudljivije u kavezu, a sad na Vaše male ekrane stiže nešto još neviđeno na ovim prostorima – jedinstveni reality show ‘Fight of Nations™ : Put do pobjede’! Premijerne epizode puštene su na platformi Voyo i FNC.tv u noći s petka na subotu, 26. na 27. srpnja, točno u ponoć-

Osim spektakularnih borbi koje će nam borci prirediti u kavezu, show će prikazati i onu drugu ljudsku stranu boraca koji su cijelo vrijeme bili zajedno u kući i prolazili kroz razne izazove i nedaće te pokazali jesu li timski igrači te koliko im znači ova prilika. Nakon uzbuđenja koje donosi sedam epizoda, čeka nas spektakularna finalna borba showa, ali i meč koji bi mogao prelomiti u korist tima Srbije ili Hrvatske, onaj između trenera Filipa ‘Nitra’ Pejića i Vase ‘Psiha’ Bakočevića na FNC 19 eventu u pulskoj Areni 7. rujna.

Foto: FON

Noćas nas očekuju dvije epizode FON-a, a idućih pet epizoda stiže svake subote sve do spektakla u pulskoj Areni. Tim Hrvatska (Erik Pletikos, Petar Mujkanović, Marko Ančić i Fran Luka Đurić) i Tim Srbija (Vojo Katanović, Stevan Đurđević, Boris Stanić i Uroš Mitić) kreću u borbu vrijednu 10.000 eura, a najbolji borac showa dobit će i profesionalni ugovor s FNC-om.

Epizode će ekskluzivno biti dostupne na Voyo.hr platformi u Hrvatskoj (5.99 eura) te Voyo.si platformi u Sloveniji (7.99 eura), dok će na FNC.tv platformi cijela sezona biti dostupna po cijeni od 18.99 eura, a epizoda po cijeni od 4.99 eura.

Prošli članak

Ivan Erslan za FIGHTROOM: 'Tog 28. rujna želim naplatiti godine rada, krvi, znoja i - uživati!'

Sljedeći članak

Tako je! Gabrijel Veočić došao na korak do medalje, savladao Jordanca za četvrtfinale Olimpijskih igara

Preporučeno
Total
0
PODIJELI