Jake Paul želi Pereiru: ‘On je kralj UFC-a zato ga Dana White neće pustiti’

Foto: YouTube/Screenshot

Jake Paul je rutinski pobijedio još jednog MMA borca u boksu, a nakon trijumfa protiv Mikea Perryja u drugoj rundi odmah se bacio na novi izazov, a to je Alex Pereira. Trenutno možda i najveća UFC-ova zvijezda bi bio velik izazov za Paula, ali poznati YouTuber sumnja da bi Dana White pristao pustiti svoju najveću zvijezdu te riskirati njegovu reputaciju.

– Sve ih želim. Volim ovaj sport. Pereira je nešto ‘tvitao‘ o tome kako se želi okušati u boksu. Nazvali smo ga putem FaceTimea još dok smo bili u ringu. Pitao sam ga može li izaći iz ugovora s UFC-om. Ako može to napraviti, idemo odraditi meč. Kad sam ga upitao, uslijedila je kraća pauza. Pogledavao je svog menadžera Eda Soaresa. Ti tipovi nisu sami svoji šefovi. Na kraju dana, hoće li ga Dana White pustiti? Prevelik je rizik za njih, jer mogao bi im osramotiti najcjenjenijeg borca u ovom trenutku. Ali ja želim sve MMA borce. Dosad sam svakog od njih porazio. Tko je sljedeći? On je kralj UFC-a u ovom trenutku i to je tip kojeg želim kao sljedećeg protivnika – izjavio je Paul.

Pereira je pristao na ovaj meč, ali mala je vjerojatnost da će do njega doći. Naime, njega čekaju mnogi izazovi unutar UFC-ovog kaveza i vjerujemo da u ovome trenutku ovakav izlet u boks nema smisla.

Prošli članak

Plazibat se ispričao Rigtersu zbog riječi tokom sučeljavanja: 'Ne želim biti takav tip, ispričao sam se'

Sljedeći članak

Sve je spremno! 'Fight Of Nations: Put do pobjede' stiže ove subote: 'Ovo je velika prilika mladim borcima'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI