Plazibat se ispričao Rigtersu zbog riječi tokom sučeljavanja: ‘Ne želim biti takav tip, ispričao sam se’

Foto: Glory/YouTube/Screenshot

Polako počinje promocija meča između Antonia Plazibata (30, 22-5) i Levija Rigtersa (28, 18-2). Njih dvojica su si već uputili i nekoliko riječi tokom sučeljavanja u Gloryjevom ringu. No, reakcija fanova na Plazibatove riječi nije baš naišla na najbolje reakcije. Naime, većina ih smatraju da je Antonio pretjerao, jer je spomenuo Rigtersovu obitelj. Plaza se gospodski ispričao te žali zbog svojeg trash talka.

– Ruka je dobro. Dolazim po njega, po njegov tim, članove obitelji, čak i po mačku. Jednostavno dolazim po sve. Nema plana, svi imaju plan dok ne prime udarac. Jedan mudri čovjek nekoć je to rekao i bio je u pravu – rekao je Plazibat tada.

No, Antonio se, kao što smo naveli, ispričao te je požalio zbog izgovorenih riječi, a za to je olrivio engleski jezik koji mu, kao što je rekao, nije materinji.

– Vidio sam diskusiju o mom spominjanju Levijeve obitelji. Nisam to mislio izreći na taj način. Kasnije sam mu poslao poruku i ispričao sam se. Ne želim biti takav tip. To se dogodilo u afektu i rekao sam kako njegovoj ženi, djeci i kompletnoj obitelji želim sve najbolje. Htio sam drukčije sročiti to što sam rekao (tijekom sučeljavanja). Engleski jezik nije moj materinji jezik i u tom trenutku nisam najbolje sročio ono što sam htio reći. To je to, samo sam htio razjasniti sve to, jer vidim da se vodi velika diskusija o tome. Ne podržavam takve stvari i žao mi je – istaknuo je Plazibat putem Instagrama.

Nadamo se da su sada stvari raščišćene te da neće biti zle krvi između dvoje boraca. Veselimo se ovome meču kao i čitavoj priredbi koja će se održati u zagrebačkoj areni.

Prošli članak

Bogdanović poražen u četvrtfinalu 'Gamechangera': Keita je slavio u drugoj rundi

Sljedeći članak

Jake Paul želi Pereiru: 'On je kralj UFC-a zato ga Dana White neće pustiti'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI