‘Icko’ se oglasio u vezi Bojkovićeve ozljede: ‘Danas ide riješiti ozljedu, kad se vrati bit će još gori za protivnike’

Foto: Marko Andrijašević/FNC

Jedan od najvećih talenata na ovim prostorima, Marko Bojković (20, 3-0), nažalost je morao otkazati svoj nastup na spektakularnoj FNC 7 priredbi u pulskoj areni. Naime, on je zbog ozljede koljena već neko vrijeme van kaveza, a i dalje nije izvjesno kad će se vratiti. Njegov trener, Ivan Đorđević, rekao je da ide riješiti tu ozljedu, koja Bojkovića prati već duže vrijeme.

– Danas idemo da konačno riješimo povredu koja je Marka mučila skoro godinu dana. Kada analiziram sve, shvatio sam da je aktivnost koju smo digli na maksimum u najgore vrijeme mnogo doprinijela kako povredama, tako i saznanju sta sve možemo i koliko možemo. Naime, vise od 10 odlaganja mečeva u prethodne 2 godine zbog korone, tempiranja forme koje je postalo besmisleno zbog tolikog otkazivanja i želja da se pomjere sve granice doprinijele su tome da određene greške budu neizbježne. Međutim, pred Markom je 20 godina karijere, pa se i sam pitam gdje će biti njegove granice kada smo u ovim uvjetima postigli sve ovo – započeo je Icko putem objave na Instagramu pa je nastavio.

– Kada se zapitate što je borac povrjieđen i što je uvijek spreman da ide u borbu bez obzira na povrede i bolove, nemojte zaboraviti da on nije kao običan čovjek (koji u životu ima više odustajanja nego pokušaja) već je ratnik koji neće stati ni kada je najteže, tj kada običnom čovjeku djeluje da je odustajanje logična opcija.
Vrlo je interesantno da u ovakvim slučajevima ljudi prestaju da vjeruju ili manje vjeruju u tog istog borca zbog povrede, često su skloni tome da ga marginaliziraju i pomisle, da li će biti isti kada se vrati, da li će moći dalje i kako će to ići dalje. Neki se sklone u stranu, iako su bili na istom putu sa nama, neki predahnu jer će imati malo mira dok nema jednog ozbiljnog protivnika u njihovoj kategoriji, ali sve to nije važno jer mi znamo gdje smo, odakle smo došli i kuda i s kim dalje idemo…
A kada se bude vratio, garantiram da neće biti isti, bit će još gori za svoje protivnike i još interesantniji publici. samo gledajte – zaključio je Markov trener.

Marko je svoj posljednji meč imao protiv Gruzijca, Luke Giorgadze, na FNC priredbi u Zaboku. U Puli se trebao boriti protiv Arlena ‘Benksa’ Ribeira, no taj meč je ‘Skullcrusher’ morao otkazati. Nakon pobjede u Puli, Brazilac je poželio meč s Markom, što i nije nemoguće da se dogodi u nekoj bližoj budućnosti.

Prošli članak

Ruiz je uspio pobijediti 'King Konga: U fantastičnom meču savladao sjajnog Kubanca

Sljedeći članak

[VIDEO] Izašla najava za Stošićev meč protiv Kite: 'Nije zaslužio revanš, ali nitko drugi ne želi borbu'

Preporučeno
Total
38
PODIJELI