Greg Hardy ‘raskrstio’ s UFC-om: “Hvala svim mojim fanovima, ali i hejterima”

Foto: Screenshot/ Youtube

Bivša NFL zvijezda i UFC-ov, sad već bivši borac, Greg Hardy (33, 7-5), u dogovoru s UFC-om, odlučio je napustiti promociju. Popularni amerikanac u UFC je došao putem DWCS-a ( Dana White Contender Show) i bio je najavljivan kao nova velika zvijezda. Nažalost, to se nije obistinilo. Osim sirove snage koju posjeduje ovaj čovjek, nije pokazao još neke svoje kvalitete. U najslavnijem oktogonu upisao je 5 pobjeda i 5 poraza. Ovaj zadnji protiv moldavskog borca, Sergeiya Spivaka (27, 14-3), bio je onaj koji je natjerao čelnike UFC-a da mu uruče otkaz. On se na svojem Twitter profilu zahvalio svima koji su bili dio njegovog puta.

– Kakav put. Vaš dečko daleko je od gotovog, samo mora poraditi na nekim preinakama. Hvala svim mojim fanovima i hejterima. Sve vas cijenim. Najviše cijenim svoje trenere, obitelj i UFC jer su mi dali priliku za zasjati – rekao je ‘Prince of the war’.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li američki gorostas potražiti angažman u nekoj drugoj promociji, ili će okačiti rukavice o klin.

Prošli članak

Vaso prozvao 'Bugarsku striptizetu' na meč: " Može, ali samo ako bude po mojim uslovima"

Sljedeći članak

Conor poželio dobrodošlicu natrag Tomu Bradyju:" Hvala ti za Irski ponos i odlične vijesti"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI