Čekanje ga ‘ubija’: Rakić ponovno prozvao ‘Samuraja’!

Nakon što je i službeno potvrđena vijest kako je meč za titulu poluteške kategorije između Jana Blachowicza (38, 28-8) koji brani pojas protiv Glovera Teixeire (41, 32-7) pomaknut na 30. listopada, Aleksandar ‘Rocket’ Rakić (29, 14-2) javio se da želi novi izazov, ali još se ništa nije napravilo po tom pitanju.

Naravno da će na napad na titulu još malo pričekati, ali bilo bi dobro da odradi još koju borbu prije te. Srpski borac sa sjedištem u Beču zna da mora pobijediti još nekog želi li biti sljedeći izazivač za titulu, odnosno, najbolje bi bilo da pobijedi Jirija Prochazku (28, 28-3), a krenuo je prema tome.

– Moja zadnja borba bila je u ožujku, a ja još uvijek čekam na iduću borbu. Svi znamo dobru borbu za ugovoriti. Nazivaš se samurajem, no želiš da UFC fanovi čekaju do 2022 godine? Slobodan sam i spreman za bilo koji datum do kraja godine – napisao je ‘Rocket’ na društvenim mrežama i ponovno prozvao Jirija.

Nakon što je ‘češki Tong Po’ efektno nokautirao Dominicka Reyesa (31, 12-3), mnogi su ga, pa i sam Dana White, svrstavali kao idućeg izazivača za titulu. No, prvo je na redu Glover, a tu je i Rakić kojeg kao da su, slučajno ili namjerno, zaboravili. A nije to prvi put da Rakić zove Prochazku u kavez.

– Tjedan prije ili nakon UFC 267 priredbe u Abu Dhabiju. Ti ili ja, Jiri! Nema više rekla-kazala, neka to ostane u prošlosti. Idemo to odraditi – prozvao je ‘Rocket’ češkog borca, a i sam je prvak poluteške kategorije rekao da bi volio vidjeti spomenuti dvojac u kavezu.

ČEka se potez UFC-a….

Prošli članak

Treća sreća: Dos Anjos na Khabibovog učenika Makhacheva krajem rujna

Sljedeći članak

Ivan Huklek nije uspio do bronce: Bolji od njega Gruzijac pod srpskom zastavom

Preporučeno
Total
4
PODIJELI