[VIDEO] Canelo i Saunders spremni za meč ispred 70 tisuća navijača!

Svjetski prvaci u supersrednjoj kategoriji Canelo Alvarez (30, 55-1-2) i Billy Joe Saunders (31, 30-0) bez problema su prošli na vagi te je sve spremno za veliki okršaj u kojem će Canelo braniti WBC i WBA pojaseve, dok je Saunders ‘uložio svoju titulu u WBO-u.

Na vagi je Meksikanac imao 75,93 kg, dok je Britanac imao 76,11 kg, a odradili su i posljednje sučeljavanje pred publikom u teksaškom Arlingtonu.

Foto: YouTube/Screenshot

– Bio sam u velikim borbama i znam kako se nositi s njima. Težak je suparnik koji se bori iz kontragarda, ali morate se znati svemu prilagoditi na ovoj razini. Očekujem jako težak meč, pogotovo u uvodnim rundama, ali spreman sam – rekao je Alvarez.

Ništa manje samouvjeren nije bio ni britanski udarač.

Foto: YouTube/Screenshot

– Imam duh, vjeru i mentalitet pobjednika. Nisam se došao ovdje predati, želim pobjedu. Alvarez se još nije susreo s čovjekom tolikog srca i takve odlučnosti. Sjajan je prvak, ali iskreno, došao sam uzeti sve titule. Od 2008. nisam izgubio meč, imam 30 pobjeda i sve dok imam borbeni duh i mozak, slavlje je u mojim rukama – jasan je bio Saunders.

Podsjetimo, meč će se održati na AT&T stadionu na kojem će biti 70 tisuća navijača. Kako je bilo na vaganju i sučeljavanju možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Pogledajte sučeljavanja: 'Karate Hottie' i Rodriguez točne na vagi, Rothwell ostao bez protivnika

Sljedeći članak

Hunter se povukao iz meča protiv Hrgovića! Ide na Parkera koji je nedavno pobijedio Chisoru!?

Preporučeno
Total
0
PODIJELI