Blachowicz: Jones mi je obećao borbu

Prije godinu dana, prvak UFC-ove poluteške kategorije Jan Blachowicz (38, 28-8) je nokautirao Coreyja Andersona, došao do ruba kaveza i žestoko prozvao Jona Jonesa.

Svi su očekivali borbu spomenutog Poljaka i tadašnjeg prvaka Jonesa, ali potonji je odlučio preseliti u tešku kategoriju.

https://www.instagram.com/p/CMHBjfoB6Gk/

Jones još uvijek nije upisao svoj teškaški debi, ali je Blachowicz nokautirao Dominicka Reyesa, a potom i titulu obranio s Israelom Adesanyom, kojeg je dobio sudačkom odlukom.

Kao potencijalni Blachowiczev protivnik spominjao se srpski MMA borac Aleksandar Rakić, ali prednost je ipak dobio Glover Teixeira. Ipak, Poljak je još zagrijan za meč s Jonesom.

https://www.instagram.com/p/CMA2CBGhxBg/

– Jones je još uvijek tu negdje i vjerujem da ću u budućnosti imati priliku boriti se s njime. Mislim da bi se svi voljeli boriti protiv njega, ali vidjet ćemo što budućnost donosi. Obećao mi je meč, ali ne želim pričati o Jonesu jer mi je ta tema trenutno dosadna. Ali da, obećao mi je meč nakon što sam nokautirao Andersona – rekao je Jan za Just Scrap Radio pa dodao:

– Pošalje li mi UFC ugovor za borbu s Jonesom, moj tim i ja ćemo pronaći način da ga pobijedimo. Naravno, pokušat ću ga nokautirati, ali mislim da bi to bio okršaj sličan onome kakvog sam imao s Adesanyom – zaključio je Blachowicz.

Prošli članak

Otvorene prijave za novu sezonu 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige!

Sljedeći članak

Costa: Bit ću spreman do svibnja, dajte mi Cannoniera ili Hermanssona!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI