Revanš Povetkina i Whytea 27. ožujka na – Gibraltaru

Revanš Dilliana Whytea (32, 27-2) i Alexandra Povetkina (41, 36-2-1) trebao se održati 6. ožujka u londonskoj Wembley Areni, ali promotor Eddie Hearn sad je odlučio promijeniti datum i lokaciju zbog ‘nekih poteškoća’.

Meč će se održati 27. ožujka u organizaciji glasovitog Matchroom Boxinga na – Gibraltaru. Radi se o otočnom britanskom teritoriju koje ima oko 34 tisuće stanovnika.

https://www.instagram.com/p/CLhnAt0AOTU/

“Selimo se u Gibraltar. ‘Rumble on the rock’ je ime priredbe. Ovo će biti nešto posebno i nezaboravno, održat ćemo priredbu u Gibraltaru na stijeni. Cijeli uvodni program ostaje onakav kako je planirano”, rekao je Hearn u službenom priopćenju.

Prvi meč ovaj je dvojac održao 22. kolovoza prošle godine u Fight Campu Matchroom Boxinga, a Povetkin je slavio teškim nokautom u petoj rundi, brutalnim aperkatom, iako je cijelu borbu ‘visio kao luster’.

Time je Britancu oduzeo pojas privremenog prvaka prema WBC-u, a Whyte je odmah aktivirao klauzulu za revanš. Whyte je porazom ostao i bez pozicije obaveznog izazivača WBC-a, čime je ‘prokrčio put’ za okršaj Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Prošli članak

Cejudo: white mi ne želi dati Volkanovskog jer zna da ću ga pobijediti

Sljedeći članak

'UFC FN 185': Lewis strašnim aperkatom slomio Blaydesa, teškaški veterani izgubili

Preporučeno
Total
0
PODIJELI