Sanchez brani kontroverznog trenera s kojim je raskinuo: ‘Vidjet ćete što me naučio u BKFC-u, on je opak trener’

Trebao se boriti protiv Donalda ‘Cowboya’ Cerronea (38, 36-16-2) i završiti karijeru u UFC-u, ali Diego ‘Nightmare’ Sanchez (39, 30-13) naprasno je napustio najjaču svjetsku MMA organizaciju pa je nakon toga prekinuo suradnju s osobom zbog koje je sve počelo – kontroverznog trenera Josha Fabije. Oporavio se ‘Nightmare’, barem djelomično, i sad progovorio o tim trenutcima.

– Izuzetno sam dobro trenirao za borbu protiv Cerronea, a bio sam spreman za rat jer je to trebala biti moja posljednja borba u UFC-u. Prošao sam sve liječničke preglede, ali razlog zbog kojeg je došlo do raskida su razne implikacije, a to je krivnja Joshue Fabije koji je radio krive poteze – objasnio je Sanchez pa nastavio:

– Fabia je radio ono što je dobro za njega, a ne za mene. Usmjeravao me k stvarima koje se njemu najviše isplate, a to je nagodba s UFC-om. Pogriješio sam.

Foto: Instagram

Zbog kontroverznih treninga često su se nalazili u centru pažnje, a upitne metode treninga također su ‘krasile’ spomenutog trenera. No, Sanchez kaže da se radi o jako dobrom treneru.

– Ljudi o Fabiji mogu pričati sr*nja, ali puno sam naučio od njega. Opak je trener i vidjet ćete što sam naučio kad uđem u BKFC-ov ring jer smo zadnje dvije godine odradili sve bez korištenja rukavica – objasnio je Meksikanac.

Nakon svega što je prošao u kavezu, ‘Nightmare’ se odlučio na novi korak u karijeri, a ističe da to nije opasno poput MMA borbi.

– Da se u BKFC-u prepusti više štete nego u UFC-u, to su gluposti. Puno je više ozljeda kukova, leđa, koljena i svega ostalog u kavezu – rekao je Sanchez koji još ne zna kad će debitirati, ali nada se da će to biti uskoro.

Prošli članak

Vaso prozvao 'Croatu' zbog 'problema oko kilaže': Borba je bliže nego što smo se nadali!?

Sljedeći članak

I Darko Stošić na nadolazećem KSW-u! Protivnik nije De Fries, već poljak Andryszak

Preporučeno
Total
1
PODIJELI