Walker otkazao borbu, protivnik ga napao: Pi*kica, nije me uopće iznenadio

Instagram

UFC-ovi čelnici zasigurno nisu sretni. Naime, brazilski MMA borac Johnny Walker (28, 18-5) otkazao je borbu protiv Jimmyja Crutea (24, 12-1), koja je bila zakazana 27. ožujka na UFC-u 260.

Spomenuti ‘event’ predvodi borba za titulu teške kategorije između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Walker je zbog ozljede prsnog mišića prisiljen otkazati ugovorenu borbu protiv neugodnog Australca.

Cruteu Walkerovo povlačenje baš i nije sjelo. Na Instagramu se objavom obrušio na brazilskog borilačkog majstora.

“Mudar čovjek zvan Daniel Kelly (bivši UFC borac, op. a.) mi je jednom rekao: ‘U ovom sportu, koji bi trebao biti pun jakih momaka, iznenadit ćeš se koliko zapravo ima pič**ca’ i te riječi su izuzetno točne. Razočaran sam što je moj protivnik još jednom pobjegao, no ne mogu reći da sam iznenađen. Isto tako ne mogu opisati koliko sam uzbuđen i zahvalan što je pravi borac odlučiti uskočiti i boriti se protiv mene. Ovo je bolja borba za mene, bolje ime i veći izazov, spreman sam za njega”, napisao je Crute, ne otkrivši ime zamjenskog protivnika, kojeg mu je UFC odredio.

Australskom poluteškašu u zadnje vrijeme ide dobro. Impresivno je koncem prošle godine razvalio Litavca Modestasa Bukauskasa i završio ga nokautom u prvoj rundi.

Prošli članak

PFL Objavio popis teškaša: Delija može na Werduma, Isaeva i još sedmoricu boraca

Sljedeći članak

Pajić upala na PFL-ov turnir vrijedan milijun dolara!

Preporučeno