Hearn potvrdio: Joshua ide na Furyja!

Instagram

Svi boksački fanovi željno iščekuju potrencijalni meč Anthonyja Joshue (31, 24-1) i Tysona Furyja. Joshua je na Wembleyu u prosincu prošle godine brutalno nokautirao Bugarina Kubarata Puleva, ali nije to razina protivnika za britanskog boksača. Svi smatraju da bi mu pravi otpor mogao pružiti Fury, koji je opet moćan.

– On (Joshua, op. a.) je fantastičan, nije prestao raditi još od meča protiv Puleva. On jednostavno obožava boks, čak i uživa u ‘lockdownu’ jer mu odgovara kad je sve pomalo robotski. Svaki dan me ispituje gdje smo s mečem protiv Furyja, koliko daleko smo došli. Sve što mu mogu reći je da finaliziramo one neke finije detalje. Ne vidimo ništa ozbiljno što bi nas moglo ugroziti. Naravno da je glavni plan doći do trenutka gdje će oba boksača potpisati i onda možemo oglasiti svijetu te finalizirati sve detalje. U taj posljednji dio ne idem prije nego oba boksača potpišu – otkrio je Hearn u razgovoru za Fight Hub

Posljednji dio odnosi se na lokaciju i datum, a o tome se za sad ne zna ništa.

– To je najveći meč koji boks trenutno može ponuditi, čak bih rekao jedan od najvećih svih vremena. Onda automatski imate 15 različitih ljudi koji nude različita rješenja i tako dolazi do ogromne količine posla. Njega se jednostavno ne želim prihvaćati dok oba boksača ne potpišu”, objasnio je zbog čega ne može nikome odgovoriti kad i gdje bi se meč mogao dogoditi.

Ovaj meč neće otpasti, uvjerava Hearn.

– Iskreno, ne znam što bismo radili da ne dođe do borbe protiv Tysona Furyja, nemamo plan. Svi su fokusirani na obavljanje ovog posla. Ovo je borba, ovo je taj trenutak i dobit ćete ju – potvrdio je Hearn.

Prošli članak

Stigao odgovor na Usmanove prozivke: Masvidal je 'za'!

Sljedeći članak

Teškaški spektakl u KSW-u: Pudzianowski ide na senegalsku senzaciju

Preporučeno