Đani Barbir se ipak neće boriti protiv ‘Jokera’ na nadolazećem KSW-u!

iklex

Iako je jučer u prijenosu uživo finalne priredbe ‘FNC Armagedona’ najavljeno kako je Tomasz Jakubiec (30, 10-3) otpao iz meča protiv Aleksandra ‘Jokera’ Ilića (32, 12-4) i kako će na to upražnjeno mjesto uskočiti mladi Đani Barbir (23, 4-0), to se na kraju neće dogoditi.

– Moram prokomentirati situaciju oko najave moguće borbe Aleksandra Ilića i Đanija Barbira. Đanija sam najavio na press konferenciji uoči Armagedon finala kao moguću zamjenu u borbi na KSW 60 ukoliko netko od sudionika otkaže jer je to informacija koju sam imao. Na sam dan održavanja Armagedon finala, dok je trajala uvodna emisija prije priredbe dolazi informacija da je poljski borac otkazao borbu. – započinje Dražen Forgač pa nastavlja:

Foto: iklex

– Đani se u euforiji javlja u emisiju i najavljuje da je on zamjena za Poljaka. Međutim on u tom trenutku nema ugovor za borbu i za svoj debi u KSW-u ipak će trebati pričekati jer je za zamjenskog protivnika Iliću odabran drugi borac. KSW svakako želi Đanija u svojim redovima i realno je očekivati nastup na eventu u Puli ukoliko se poslože stvari i dogovore uvjeti – zaključio je čelni čovjek zagrebačkog American Top Teama.

Tako ćemo na nadolazećoj KSW-ovoj priredbi gledati ‘Jokera’, ali s druge strane mu neće biti Barbir, već neki drugi borac iz poljske organizacije.

Prošli članak

Forgač nakon finala Armagedona: Prijenos uživo gledalo je 100.000 ljudi!

Sljedeći članak

Kako je bilo na finalu 'Armagedona': Još jedna sjajna večer u organizaciji FNC-a

Preporučeno